B&M Dak-Totaal Dakdekker Boxtel en omgeving

B&M Dak-Totaal is opgericht in 2011 als Erkend Dakdekkersbedrijf en is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte daken (Bitumen dakbedekking). Ons bedrijf is actief voor zowel particulieren als bedrijven.

Wat wij willen, is ervoor zorgen dat het dak van uw huis of bedrijfspand weer in perfecte staat is. Dit doen we met hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. We brengen niet alleen Bitumen dakbedekking aan, maar zorgen ook voor het onderhoud aan uw dak. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren omdat er anders vroegtijdige schade, zoals lekkage, kan ontstaan.

Kortom, u kunt bij B&M Dak-Totaal terecht voor allerlei zaken die met uw platte dak te maken hebben. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons nemen. We kunnen altijd vrijblijvend bij u langskomen voor advies of het opstellen van een offerte.

Bel ons:073 – 6990167

Specialist bitumen dakbedekking

Indien gewenst kunnen wij U na inspectie van Uw dak direct een prijs doorgeven van de kosten van een eventuele reparatie of renovatie van Uw dak. U weet meteen waar U aan toe bent.
Of wilt u uw dak laten isoleren? En bent u op zoek naar een dakdekker in Boxtel? Stop dan met zoeken, want u bent bij ons aan het juiste adres. Ervaren specialisten die uit de voeten kunnen met elk soort dak en alle soorten werkzaamheden op en rondom uw dak.

Bitumen daken die goed onderhouden worden, zouden in principe zonder problemen 20 jaar mee moeten kunnen gaan. De toplaag zal tegen die tijd dunner zijn geworden, waardoor gaatjes en scheurtjes kunnen ontstaan, met mogelijke lekkages als gevolg. Bij B&M Dak-Totaal zijn we gespecialiseerd in het renoveren van platte daken (bitumen dakbedekking). We houden ons hier al jaren intensief mee bezig. B&M Dak-Totaal streeft ernaar om, met hoogwaardig materiaal en gunstige prijzen, een kwalitatief perfect dak bij u af te leveren. U krijgt daarbij ook nog eens 10 jaar garantie.

B&M Dak-totaal dakdekker service in Boxtel?

Geïnteresseerd in onze dakdekker service in Boxtel? Neem dan direct contact met ons op. B&M Daktotaal zal u zo spoedig mogelijk contacteren. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 073 – 6990167