category-introblock-onderhoud

Een onderhoudsvrij dak bestaat niet

Recentelijk is B&M Dak-Totaal actief bezig om haar opdrachtgevers te ontlasten van vraagstukken met betrekking tot planmatig dakonderhoud, B&M Dak-Totaal focust zich niet uitsluitend op de juiste prijs/ kwaliteit verhouding, maar legt vooral de nadruk op een goede communicatie. Vooral onze heldere en open manier van communiceren wordt zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Dit heeft ertoe geleid dat de onderhoudsportefeuille in vierkanten meters explosief gegroeid is. Ook het klantenbestand groeit door onze aanpak gestaag.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

U krijgt daarbij ook nog eens 10 jaar garantie.

Dakonderhoud is maatwerk

Dakonderhoud is maatwerk, om die reden worden er nooit dakonderhoudsovereenkomsten opgesteld zonder de daken te onderwerpen aan een conditiemeting/ inspectie. De conditiemeting/ inspectie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur van B&M Dak-Totaal. De conditiemeting/ inspectie geeft inzicht met betrekking tot de levensduur, kwaliteit, oppervlakte en opbouw van het dakvlak alsmede de omgevingsfactoren en vormt het fundament voor de uiteindelijke offerte. Bovendien worden er foto’s gemaakt voor onze en uw documentatie. De voornaamste reden van de uitgebreide conditiemeting/ inspectie is dat B&M Dak-Totaal u een aanbieding kan doen toekomen welke goed is onderbouwd. De conditiemeting wordt kosteloos uitgevoerd. Maak vrijblijvend een afspraak met onze gecertificeerde dakinspecteur van B&M Dak-Totaal voor een ‘conditiemeting’/ inspectie van uw dak.

Vraag hier uw conditiemeting/ inspectie aan

B&M Dak-Totaal stelt haar inspectierapportages op conform de NEN gerelateerde voorwaarden. De daken worden geïnspecteerd door gecertificeerde en specifiek hiervoor opgeleide dakinspecteurs. Centraal bij deze manier van inspecteren dat de opdrachtgever wordt geïnformeerd inzake de levensduur van alle diverse dakonderdelen en details. Op basis van deze vorm van rapporteren kan een eigenaar/ gebruiker/ investeerder voortaan een betere inschatting maken van zijn toekomstige uitgaven betreffende het (groot) onderhoud voor de dakbedekkingsconstructie. Onze communicatie voorziet u van complete inspectierapportages, een duidelijke omschrijving van de huidige conditie van uw dak(en) en adequate conclusies met betrekking tot de levensduur van uw dakbedekkingsconstructies. Met name door middel van de fotoreportage proberen wij de klant inzicht te geven in het dak en de uitgevoerde werkzaamheden.

Maak kennis met B&M Dak-Totaal

Kortom genoeg redenen om nader kennis te maken met de service-en onderhoudsafdeling van B&M Dak-Totaal. Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken wat B&M Dak-Totaal voor u kan betekenen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

[email protected]
073 – 6990167

    *verplichte velden