B&M DAK -TOTAAL

UW DAKENPARTNER IN DUURZAAM GEBOUWBEHEER

B&M Dak-Totaal is opgericht in 2011 als erkend dakdekkersbedrijf en is gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en renoveren van platte daken (Bitumen dakbedekking). Ons bedrijf is actief voor zowel particulieren als ook voor bedrijven.

Door meer dan 10 jaar ervaring is B&M Dak-Totaal met recht een expert geworden op dit gebied. Onze wens is om te voldoen aan uw behoefte en om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijfspand weer in perfecte staat is. Wij doen onze werkzaamheden met duurzame producten tegen concurrerende prijzen. We brengen niet alleen Bitumen dakbedekking aan maar zorgen ook voor het onderhoud op uw dak. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren om de levensduur van uw dak te verlengen en om schade zoals lekkages te voorkomen. Ook voor het isoleren van uw dak, voor het plaatsen van Sedum dakbedekking, witte daken en andere aan platte daken gerelateerde behoeftes bent u bij B&M Dak-Totaal op het juiste adres.

Het bedrijf telt meerdere vestigingen en zijn werkgebied, beslaat heel Nederland.

Missie B&M Dak-Totaal

 • B&M Dak-Totaal staat voor eerlijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • B&M Dak-Totaal is resultaat- en klantgericht en service is een vanzelfsprekendheid die zeer hoog in ons vaandel staat.

Om onze doelen te bereiken, laten wij onze werkzaamheden uitvoeren door competente vaklieden.

Bedrijfsvisie

Uw behoefte is onze taakopdracht.

Onze ambitie is om elke klant, die aan platte daken gerelateerde behoeftes heeft, door B&M Dak-Totaal volledig te ontzorgen en gelukkig en tevreden achter te laten.

Een kwaliteitsdak is een dak van B&M Dak-Totaal.

Filosofie

B&M Dak-Totaal staat voor: Eerlijkheid, Kwaliteit, Betrouwbaarheid, prijstransparantie, Service en Vakmanschap.
Kwaliteit

Wij gaan met uw dak om alsof het ons eigen dak is en daar handelen we ook naar. Dit betekent dat werken met kwalitatief hoogstaande materialen, professioneel gereedschap en competente vaklieden. Wij maken daken die zeer lang weer mee gaan en duurzaamheid en kwaliteit van alle materialen die wij gebruiken is een logisch gevolg hiervan.
Betrouwbaarheid

Gewoon eerlijk zijn, makkelijk bereikbaar, en laag drempelig. “Zeg wat je doet en doe wat je zegt” en “Hou je belofte”. Wij zijn een klantgericht bedrijf die zich onderscheidt van anderen door zich aan deze normen en waarden strikt vast te gouden. Dit doen we door makkelijk bereikbaar te zijn, snel te reageren en de klant tijdens het communiceren centraal te laten staan. “Customer Care” (klantenzorg) is een groot goed in ons bedrijf.
Service

Service begint bij B&M Dak-Totaal op het moment dat u in contact treedt met ons. Vanaf dat moment wordt u door middel van advies en het plannen van een afspraak bekend gemaakt met de werkzaamheden in relatie met uw behoefte. Hierna staat u als klant centraal en zullen wij door een uitstekende dienstverlening u verder begeleiden. Hierin is communicatie en het vertalen van uw behoeftes naar uit te voeren werkzaamheden alles zeggend. Het adviseren en transparantie van onze werkzaamheden zijn onderscheidende kenmerken van ons bedrijf. Wij zijn zeer sterk in het adviseren, ontzorgen en beheren van alle facetten aangaande platte daken. Wij ontzorgen u volledig van al het werk met betrekking tot platte daken.

Op het moment dat wij voor u de werkzaamheden gaan uitvoeren, gedragen we ons als gast op uw terrein en dak(en) en wordt de overlast tot een minimum beperkt.. Al onze medewerkers hebben de opdracht om met u op een nette manier te communiceren en indien gewenst bij te staan.

Vakmanschap

Alle medewerkers van B&M Dak-Totaal zijn professionals en zijn uitermate geschikt omde benodigde dakwerkzaamheden uit te voeren. Vakmanschap is bij ons een combinatie van scholing, kennis en ervaring.

Wij staan voor kwaliteit en kunnen met een gerust hart de servicevoorwaarden en garantie bepalingen aan u voorleggen en garanderen omdat wij staan voor de producten waarmee wij werken en omdat wij tevens garant staan voor de competentie en vakmanschap van onze medewerkers.

Al onze mensen hebben hart voor de zaak en hebben de plicht om u als opdrachtgever zo goed als mogelijk bij te staan. Hiermee bent u er zeker van dat werkzaamheden op uw dak door de echte experts worden uitgevoerd.

Profiel Michael C. Ligtvoet

 • Goud Eerlijk
 • Transparantie
 • Competente vakmensen
 • Ruime ervaring
 • Werkzaam in heel Nederland
 • We voldoen aan alle wettelijke eisen
 • Klantgericht
 • Resultaatgericht
 • Focus op kwaliteit en betrouwbaarheid
 • Innovatief
 • Oprichter van B&M Dak-Totaal
 • 10 jaar garantie (meer jaren is optioneel)
 • Een net bedrijf die zich onderscheidt door vast te houden aan normen en waarden zoals: kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap