dakdekker den bosch dakdekker den bosch

B&M DAK -TOTAAL

UW DAKENPARTNER IN DUURZAAM GEBOUWBEHEER

Met meer dan 10 jaar ervaring is B&M Dak-Totaal met recht een expert binnen het daken domein in Nederland. Van oudsher renovatiespecialist en sinds 10 jaar landelijk opererend en tegenwoordig een grote speler in het onderhoud en de veiligheid van daken. Daarbij is B&M Dak-Totaal uw partner voor Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGS / RGVO) en uw duurzame ambities. De diverse dakveiligheidsoplossingen en duurzame dakoplossingen, zoals verschillende energiedaken, witte daken, gebruiksdaken en groendaken zijn de werkgebieden waar wij ons volledig thuis voelen
B&M Dak-Totaal staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Wij kiezen daarom bewust voor het werken met alleen eigen, goed opgeleide en ervaren vakmensen. Het bedrijf telt meerdere vestigingen en zijn werkgebied, beslaat heel Nederland.

Missie B&M Dak-Totaal

Uw partner in duurzaam dakbeheer,
is in het kort allesomvattend waar wij voor staan. Door middel van onze kernwaarden betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid, service en up-to-date vakmanschap, zijn wij sinds onze oprichting er op gericht om onze opdrachtgevers, voor de lange termijn, met toewijding, klantgerichtheid, communicatie en deskundigheid van A tot Z continu met het juiste advies, de juiste materialen en de juiste inzet, te adviseren en compleet te ontzorgen. Met als resultaat: duurzame relaties en duurzame kwaliteitsdaken (realisatie, onderhoud en beheer) welke aan alle eisen, normen en vakrichtlijnen voldoen.
Duurzaamheid betekent in onze missie niet alleen “langdurig” en “duurzame daken”, maar gaat ook over ons eigen maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) waar wij een zeer groot belang aan hechten.

Bedrijfsvisie

De beste dakpartner van Nederland zijn en blijven.
Elke klant in Nederland wordt v.w.b. alle facetten aangaande platte en hellende daken, professioneel ontzorgd door B&M Dak-Totaal
Een duurzaam kwaliteitsdak is een dak van B&M Dak-Totaal en vice versa.

Filosofie

De uitgangspunten van oprichter de heer M.C. Ligtvoet vormen anno nu nog steeds de basisfilosofie van B&M Dak-Totaal : Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Service en Vakmanschap.

Kwaliteit

Wij beschouwen uw dak(en) als ons eigen dak en daar handelen wij dan ook naar. Daarom werken wij alleen met kwalitatief hoogstaande materialen, professioneel gereedschap en uitstekend vakmanschap. Wij maken geen daken die snel vervangen moeten worden, wij gaan voor duurzaamheid. Kwaliteit op alle fronten staat centraal bij B&M Dak-Totaal. Dit geldt niet alleen voor onze producten en onze gerealiseerde daken maar ook voor al onze medewerkers.
Betrouwbaarheid

“Zeg wat je doet en doe wat je zegt” en “Hou je belofte en doe iets meer” zijn de twee motto’s welke sinds jaar en dag de basis vormen achter onze werkzaamheden. Goede communicatie, afspraken nakomen en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Betrouwbaarheid betekent ook dat u altijd op ons kunt rekenen.
Service

Klantgericht werken en een uitstekende dienstverlening zijn belangrijke onderscheidende kenmerken van onze organisatie. Wij zijn zeer sterk in het adviseren, ontzorgen en beheren van alle facetten aangaande daken. Wij kunnen u al het werk met betrekking tot daken (voor langere periode) uit handen nemen en u op deskundige wijze voorzien van advies, ontwerp, realisatie en onderhoud.

In onze dienstverlening staat u als opdrachtgever altijd centraal. Wij zorgen voor heldere communicatie, goede afspraken, snelheid, deskundigheid en uitgebreide rapportages. Daarnaast gedragen we ons als nette gast op uw terreinen en daken en trachten de overlast tot een minimum te beperken. Ons uitgangspunt zijn uw wensen en de mogelijkheden bij de daken en daarbij zullen wij u (ongevraagd) adviseren. Al onze medewerkers zijn verder geschoold in communicatie en dienstverlenend handelen.

Vakmanschap

Vakmanschap is bij ons de combinatie van kennis, ervaring en professionaliteit. Bij daken realiseren en onderhouden komt veel vakmanschap kijken. Onze professionals zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold en getraind in nieuwe producten, dienstverlening, technieken en methodes. Ook ervaring is bij ons geen issue. Al onze medewerkers beschikken over een schat aan ervaring, veelal meer dan 10 jaar.
En het meest belangrijke: wij werken sinds de oprichting en anno nu, alleen met eigen mensen. Al onze mensen hebben hart voor de zaak en voor u als opdrachtgever. Daarmee kunnen wij u onze kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap garanderen. Hiermee bent u er zeker van dat u de juiste ervaren en goed opgeleide professionals op uw daken heeft.
Profiel Michael C. Ligtvoet

 • Goed opgeleide vakmensen
 • We werken alleen met eigen vakmensen
 • Renovatie- en onderhoudsspecialist
 • Ruime ervaring
 • Werkzaam in heel Nederland
 • We voldoen aan alle wettelijke eisen
 • Focus op kwaliteit en betrouwbaarheid
 • Continue innovatie
 • Solide bedrijfsvoering
 • Landelijke dekking
 • Zowel landelijke als regionale referenties
 • Oprichter van B&M Dak-Totaal
 • 10 jaar garantie (meer jaren is optioneel)
 • Een solide organisatie waar kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap voorop staan