B&M DAK -TOTAAL

Opgericht in 2011 als Erkend Dakdekkersbedrijf en is gespecialiseerd in:

  • Sedum/groendaken
  • Dakbeheer
  • Daklekkage

B&M Dak-Totaal is opgericht in 2011 als erkend dakdekkersbedrijf en is gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en renoveren van platte daken (Bitumen dakbedekking). Ons bedrijf is actief voor zowel particulieren als ook voor bedrijven.

Door meer dan 10 jaar ervaring is B&M Dak-Totaal met recht een expert geworden op dit gebied. Onze wens is om te voldoen aan uw behoefte en om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijfspand weer in perfecte staat is. Wij doen onze werkzaamheden met duurzame producten tegen concurrerende prijzen. We brengen niet alleen Bitumen dakbedekking aan maar zorgen ook voor het onderhoud op uw dak. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren om de levensduur van uw dak te verlengen en om schade zoals lekkages te voorkomen. Ook voor het isoleren van uw dak, voor het plaatsen van Sedum dakbedekking, witte daken en andere aan platte daken gerelateerde
behoeftes bent u bij B&M Dak-Totaal op het juiste adres.

Het bedrijf telt meerdere vestigingen en zijn werkgebied, beslaat heel Nederland.

 

Nu ook te zien op

B&M DAK-TOTAAL

De echte experts!

Diensten

Waar kunnen wij u mee helpen?

BITUMEN DAKEN

In Nederland is een bitumen dak een van de meest voorkomende dak soorten.
Een bitumen dak is een dak dat bestaat uit één horizontaal dakvlak. Er is meestal sprake van een zeer geringe hellingshoek, die ervoor moet zorgen dat de afwatering vlot kan verlopen.

Lees verder >

SEDUMDAKEN

Een Sedumdak mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Deze ontwikkeling past bij de eveneens groeiende belangstelling voor duurzaamheid; een groendak gaat twee keer zo lang mee dan een traditioneel dak en isoleert erg goed.

Lees verder >

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

We hebben een groot werkgebied, dus we kunnen altijd vrijblijvend bij u langskomen voor advies of het opstellen van een offerte.

Lees verder >

DAKISOLATIE

Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele ingrepen. Aangezien warmte stijgt, kan er maar liefst 25% van de warmte verloren gaan wanneer er geen dakisolatie geplaatst is.

Lees verder >

DAKBEHEER

Een onderhoudsvrij dak bestaat niet. Naast het ontwerp en de uitvoering wordt de duurzaamheid van een dak vooral bepaald door het beheer en onderhoud. Goed beheer van een dak heeft verschillende voordelen.

Lees verder >

DAKLEKKAGE

Een daklekkage in huis vormt voor veel huiseigenaren een grote ergernis. Het is een veel voorkomend probleem die direct aandacht benodigd heeft en onmiddellijk een oplossing vraagt.

Lees verder >

Partners

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

[email protected]
073 – 6990167

    *verplichte velden