category-introblock-service

Een goede service is gegarandeerd

B&M Dak-Totaal beschikt over een professionele serviceafdeling. Dagelijks rijden er servicebussen door heel Nederland voor lekkagemeldingen, kleine en grote regiewerkzaamheden, garantiewerk en inspecties. B&M Dak-Totaal opereert landelijk en streeft ernaar om bij een lekkagemelding binnen dezelfde dag danwel zo spoedig mogelijk nog aanwezig te zijn. De afdeling service en de afdeling onderhoud zijn in elkaar verweven en werken nauw samen om een zo goed mogelijk klanttevredenheid te bereiken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

U krijgt daarbij ook nog eens 10 jaar garantie.

KWALITEIT

Naast de beschikking en het toepassen van de juiste middelen is vooral de juiste dakdekker met specifieke kwaliteiten nodig om de meest moeilijke lekkages te onderzoeken en op te lossen. De beste dakdekkers van B&M Dak-Totaal werken voor de service- & onderhoudsafdeling van B&M Dak-Totaal.

Juist op dit gebied willen we de dakdekkers hebben die jaren ervaring hebben op daken. Een aantoonbaar gebrek in de dakbedekking is eenvoudiger te vinden dan bijvoorbeeld een bouwfysisch probleem. Op deze manier garanderen wij u een oplossing voor het probleem en leveren wij de kwaliteit die B&M Dak-Totaal nastreeft.

REGIEWERKZAAMHEDEN

Via de afdeling service voeren we diverse regieklussen en correctief onderhoud uit zoals:

  • Vervangen van hemelwaterafvoeren en noodoverstorten/li>
  • Vernieuwen van randstroken
  • Leveren en plaatsen van lichtstraten en lichtkoepels
  • Aanbrengen of vernieuwen van voet- en spouwlood
  • Enz. enz.

NEEM CONTACT MET ONS OP

[email protected]
073 – 6990167

    *verplichte velden